درس یازدهم _آموزش ICDL2_کار با Recycle Bin

کار با سطل زباله ی ویندوز (Recycle Bin)
در ویندوز هنگامی که عنصری را حذف می کنیم بصورت پیش فرض به Recycle Bin منتقل می شود که اصطلاحا به آن صندوق بازیافت گفته می شود. از این رو می توانیم  عناصر حذف شده را در صورت نیاز بازیابی کنیم. مراحل حذف عناصر به صورت کامل در درس دوم گفته شده است. برای یاداوری به انتهای درس دوم مراجعه کنید.
بسیاری از کاربران به سطل زباله یا Recycle Bin به چشم یک پوشه ی ساده نگاه می کنند و اصلا نمی دانند چه تغییرات جالبی می توان در آن ایجاد کرد. در اینجا به آموزش ترفندهای جالب و تقریبا ساده می پردازیم.

بازیابی اطلاعات حذف شده (Restore)
گاهی اوقات ممکن است از حذف فایل های خود پشیمان شویم یا به اشتباه فایلی را حذف کرده باشیم. جای نگرانی نیست ویندوز قابلیت بازگردانی اطلاعات حذف شده را برای ما قرار داده است. برای این کار بصورت زیر عمل می کنیم:
♦ پنجرهRecycle Bin را باز کرده، روی عنصر مورد نظر کلیک راست می کنیم و از منوی میانبر گزینه ی Restore را انتخاب می کنیم که در این صورت عناصر به محل اولیه ی خود باز می گردند. برای بازگردانی همه عناصر موجود در سطل به محل اصلی از نوار ابزار  Restore all items را کلیک می کنیم.
– همانطور که مشاهده می کنید برای خالی کردن تمام عناصر موجود در صندوق بازیافت گزینه ی Empty the Recycle Bin را می زنیم.

اختصاص دادن فضای دلخواه از هر درایو برای Recycle Bin
هر کدام از درایو ها یک فضای مشخصی را برای Recycle Bin در نظر می گیرند. یعنی اگر فایلی از درایوی حذف شود به Recycle Binمربوط به آن درایو منتقل می شود. ما می توانیم این مقدار را مدیریت کنیم. بخاطر داشته باشید اگر مقدار کمی درنظر بگیریم زمانی که فضا پر می شود، فایل های قدیمی بطور خودکار حذف می شوند. برای تنظیم مقدار برای درایو بصورت زیر عمل می کنیم:
♦ روی آیکن Recycle Bin راست کلیک می کنیم و گزینه ی Properties را انتخاب می کنیم.
♦از پنجره باز شده درایو مورد نظر را انتخاب می کنیم و از قسمت Custom size فضای مورد نظر خود را برحست مگابایت وارد می کنیم.

غیرفعال کردن پیام تایید حذف
هنگامی که فایلی حذف می شود یک پیغام بصورت زیر نمایش داده می شود که آیا از حذف فایل اطمینان داریم یا نه که با زدن کلید Yes فایل را به Recycle Bin منتقل می کند و گزینه ی No از حذف آن انصراف می دهد.

حال برای اینکه پیغام بالا نمایش داده نشود و یک راست با زدن کلید Delete فایل ها حذف شوند:
♦ابتدا روی آیکن Recycle Bin راست کلیک کرده و گزینه ی Properties را انتخاب کنید.
♦از پنجره باز شده تیک گزینه ی Display delete confirmation dialog را بردارید.

درباره‌ی خانم زمانیان

جوابی بنویسید